Съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че независимо от усложнената обстановка, служителите на „Овергаз Мрежи“ АД са на своите места. В клиентските ни центрове са взети всички мерки за дезинфекция и те остават отворени с цел поддържане на обичайно високото ниво за обслужване на клиенти. С цел запазване на Вашето и това на служителите ни здраве, Ви молим при необходимост от предоставяне на услуга от наша страна, първо да се свързвате с нас на национален информационен телефон 0700 11 110, на Е-мейл [email protected] или да използвате интернет платформата „Моят Овергаз“, достъпна от сайта на Компанията – www.overgas.bg.

За да гарантираме сигурността на снабдяването с природен газ за дома и за бизнеса ви, дежурните екипи на компанията няма да напускат поста си нито за миг. При смущения в газоснабдяването или възникване на аварийна ситуация, можете да ни намерите както и до сега на денонощен авариен телефон 0800 11 211.

Грижете се за семействата си, ние ще продължим да Ви гарантираме домашен уют с помощта на природния газ.

Имате всички основания да сте горди с приноса си за по-чист въздух, а чрез това и за по-висока устойчивост на всички видове заболявания.

Бъдете здрави!

Екипът на Овергаз Мрежи АД